G-P Contractor

De oplossing voor alles wat met ZZP-ers te maken heeft

Moet uw bedrijf snel teams van bekwame ZZP-ers samenstellen? Geen punt. Met G-P Contractor kunt u snel en gemakkelijk ZZP-ers inhuren in 187 landen. Als aanvulling op ons Global Employment Platform™ (wereldwijd platform voor werkgelegenheid) biedt dit best-in-class aanbod ondersteuning tijdens de gehele levenscyclus van ingehuurde ZZP-ers, zowel voor projecten op de korte als de lange termijn.

Vanaf USD 49

Aan de slag

"Uitstekende klantenservice en wereldwijde kennis."

11 mei 2022

Trust Pilot-logo
G2 Crowd-logo
Ga wereldwijd

Ga razendsnel wereldwijd.

U kunt via één enkel platform snel en gemakkelijk ZZP-ers inhuren in 187 landen.

Doe uw voordeel met onze ruime ervaring.

Ons Global Employment Platform™ zorgt voor een transparante en consistent uitmuntende end-to-end ervaring voor u en uw werknemers en ZZP-ers, ongeacht de locatie.

Maak gebruik van onze ervaring
Ontsluit nauwkeurige salarisadministratie

Ontsluit nauwkeurige salarisadministratie.

G-P Contractor vergemakkelijkt de salarisadministratie in 150 valuta en genereert automatisch concurrerende wereldwijde contracten via het marktleidende Global Employment Platform™ van Globalization Partners - en dat alles zonder dat u een entiteit of internationale bankrekening hoeft op te zetten.

Bekijk hoe G-P Contractor werkt

Video bekijken
G-P Contractor - lachende man

Prijzen

Bekijk de tarieven voor onze verschillende aanbiedingen in verschillende valuta! Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen over vergoedingen. Ontsluit nu de kracht van wereldwijde teams op afstand!

G-P Contractor

De oplossing voor al uw behoeften aangaande ZZP-ers

USD 49

Per

Aannemer

per maand*

Ga SNEL wereldwijd. U kunt via één enkel platform snel ZZP-ers inhuren in 187 landen.

Uniforme ervaring. Ons Global Employment Platform™ zorgt voor een transparante en consistent uitmuntende end-to-end ervaring voor u en uw werknemers en ZZP-ers, ongeacht de locatie.

Nauwkeurige salarisadministratie. Het maakt het gebruik van meerdere experts in het land, verschillende betalingsplatforms en meerdere communicatiepunten overbodig.

Gemakkelijk te gebruiken platform. Upgrade ZZP-ers in een paar klikken naar voltijdse werknemers.

*extra kosten van toepassing
Meisje geel shirt

De oplossing voor al uw behoeften aangaande ZZP-ers.

Over ons

Huur iedereen, overal, snel en gemakkelijk in. Gebruik ons AI-gestuurde, geautomatiseerde, volledig conforme Global Employment Platform™ , aangedreven door onze interne wereldwijde HR-deskundigen. Vertrouw op de erkende marktleider die consequent klanttevredenheidsscores van 98% behaalt. 

Globalization Partners: sneller succes

Over ons

Welkom op onze vers vertaalde website! Omdat we nog bezig zijn met bijwerken, kan sommige inhoud in het Engels worden weergegeven.

OK

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink