Serviceniveauverklaring

Globalization Partners zet de platinum-standaard via onze oplossingen voor klantenondersteuning van wereldklasse. Naast het feit dat onze arbeidsdocumentatie is ontwikkeld om de bescherming van werknemers te maximaliseren en de aansprakelijkheid van bedrijven van wereldklasse te minimaliseren, en ons gestroomlijnde technologieplatform, is onze klantenservice van topklasse. Ons accountbeheer en lokale HR-adviseurs bereiken consequent 98% klanttevredenheidsbeoordelingen.

Onze klanten vertrouwen hun grootste kapitaal aan ons toe: hun talent. Wanneer zich een HR-situatie voordoet met een teamlid dat bij ons in dienst is, vinden wij dat het onze verantwoordelijkheid is om dit met de grootst mogelijke professionaliteit en respect voor alle partijen op te lossen. Zo doen we het.


Overzicht

Vanuit het punt van klantbetrokkenheid wijst Globalization Partners onmiddellijk een accountbeheerder toe, één aanspreekpunt dat beschikbaar is tijdens het samenwerkingsverband met Globalization Partners.

Daarnaast wijst Globalization Partners regionale HR-specialisten aan om de wettelijke HR-activiteiten te ondersteunen voor in- en uitdiensttreding van lokale professionals die namens onze klant zijn ingehuurd.

Voor dagelijkse, doorlopende ondersteuning biedt Globalization Partners klanten en professionals toegang tot ons Help Center-ticketsysteem, beschikbaar via ons eigen collaboratieve softwareplatform. Het Help Center wordt 24 uur per dag gemonitord door onze interne HR-specialisten, regionale accountants, IT-ondersteuning en accountbeheer.


Slimme prioriteitstelling

Alle vragen van klanten en professionals krijgen een prioriteitsclassificatie toegewezen. Deze wordt bepaald door de afdelingen wereldwijde operaties (bestaande uit accountbeheerders en HR-specialisten), financiën en technologie van Globalization Partners. De prioriteitsclassificatie is gebaseerd op de informatie die wordt ontvangen van de aanvrager en kennis van de complexiteit van de aanvraag.


Definities voor reactietijd

Beoordeling: vragen van klanten en professionals krijgen een categorie van urgent tot normaal en een reactie- en voltooiingstijd toegewezen. *

Reactie: het verstrijken van de tijd vanaf het moment waarop de aanvraag wordt ontvangen tot het moment waarop de eerste poging wordt gedaan om het probleem op te lossen. Deze reactie wordt gedaan door teamleden van Globalization Partners met de vaardigheden en/of bevoegdheid om de aanvraag te initiëren en voltooien. Reactietijden worden gemeten op basis van werktijden voor de tijdzone waarin het voor de aanvraag toegewezen teamlid van Globalization Partners zich bevindt.

Voltooiing: de tijd vanaf de acceptatie van de aanvraag tot het moment waarop de aanvraag is voltooid.