CARRIÈRE

Wij bouwen hypergroeiteams.

Onze missie is om barrières te slechten voor iedereen, overal. Globalization Partners IS de toekomst van werk en de marktleider in een biljoenenindustrie. We stellen onze klanten in staat om snel en gemakkelijk het beste talent aan te nemen dat ze kunnen vinden, waar ook ter wereld.

We zijn een raketschip - en ons competitieve wervingsproces zorgt ervoor dat het beste en slimste talent met ons mee gaat op onze reis. We zoeken mensen die onze teams, zichzelf en onze klanten naar nieuwe hoogten zullen tillen. We hebben deze industrie uitgevonden, blijven de lat hoger leggen, en we zijn nog maar net begonnen.

Kom bij het team

Mensen zijn de belangrijkste factor op ons snelgroeiende succespad. We definiëren de sector Global Remote Work en Employer of Record met toonaangevende technologie, en bereiken: 98 % klanttevredenheidsbeoordelingen. Doe met ons mee als je de manier waarop de wereld werkt wilt veranderen!

Openstaande posities bekijken

Welkom op onze vers vertaalde website! Omdat we nog bezig zijn met bijwerken, kan sommige inhoud in het Engels worden weergegeven.

OK

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink