Försäkran om servicenivå

Globalization Partners sätter den gyllene standarden via våra förstklassiga lösningar för kundsupport. Förutom att vår anställningsdokumentation utformats för att tillhandahålla största möjliga skydd och minimera ansvaret för företag med världsomspännande verksamhet, samt att vår teknologiplattform rationaliserats, är även vår kundtjänst förstklassig. Vår kundansvariga och lokala HR-rådgivare får konsekvent 98 % i kundnöjdhet.

Våra kunder anförtror oss deras viktigaste tillgångar: deras kompetens. När en HR-situation uppstår i samband med en teammedlem som anställts av oss, axlar vi själva ansvaret att lösa problemet med yttersta professionalism och respekt för alla berörda parter. Så här går det till.


Översikt

Med kundengagemang i åtanke, utser Globalization Partners omedelbart en kundansvarig (Account Manager), en enda kontaktperson som finns till hands under hela partnerskapet med Globalization Partners.

Dessutom utser Globalization Partners regionala HR-specialister i respektive land som tillhandahåller juridisk och tillsynsrättslig support i samband med HR-verksamheter när det gäller att onboarda eller säga upp lokala medarbetare som anställts för vår kunds räkning.

När det gäller daglig, fortlöpande support, förser Globalization Partners kunder och medarbetare med tillgång till vårt hjälpcenter och dess biljettsystem, som man kan komma åt via vår upphovsrättsskyddade, kollaborativa programvaruplattform. Hjälpcentret övervakas dygnet runt av våra lokala HR-specialister, regionala revisorer, vår IT-support och våra kundansvariga.


Smart prioritering

Alla frågor från kunder och medarbetare får en prioritering som avgörs av Globalization Partners avdelningar för global verksamhet (som består av kundansvariga och HR-specialister) samt ekonomi och teknologi. Prioriteringen baseras på den information som tagits emot från frågande part och eventuell kunskap om förfrågans komplexitet.


Fastställande av svarstid

Prioritering: Kunders och medarbetares frågor kategoriseras från brådskande till vanliga och allokeras en svars- och handläggningstid. *

Svar: Tiden som gått från och med det att förfrågan tagits emot till och med att det första försöket görs att svara och lösa problemet. Svaret ges av Globalization Partners teammedlemmar som har de färdigheter och/eller den behörighet som krävs för att initiera och handlägga förfrågan. Svarstider beräknas i arbetstimmar enligt vad som gäller i den tidszon där den teammedlem som tilldelats förfrågan befinner sig.

Handläggande: Tiden som gått från och med att förfrågan tagits emot till och med att den slutgiltigt besvaras.