Om oss

Anlita vem som helst, när som helst, var som helst.

Om du ser en möjlighet som kräver internationell kompetens, gör nog även dina konkurrenter det. Det är en kapplöpning. Vem är snabbast på att anställa personen eller teamet i fråga? Om det inte är du så kan du bli fast. Eller än värre, hamna efter.

Vi har våra egna företagsenheter i nästan vartenda land i världen, vilket innebär att det förarbete som krävs för att anställa och leda internationell kompetens redan är gjort. Vi utgör ditt konkurrensövertag. Varje gång du vill komma någonvart snabbt.

Varför arbeta med oss

Vårt syfte

Förändra hur världen arbetar

Det finns inget skäl till att inte anlita de smartaste och mest kompetenta människorna.
Oavsett var de är bosatta.

Ledningsgrupp

Vi har kött på benen. En hel del faktiskt.

Vår verksamhet hjälper dig att få din egen att växa. Vi gör det snabbt och lagenligt genom att ta vara på flera årtionden av kollektiv erfarenhet.

Partnerprogram

Öppnar upp världen för dina kunder.

När en kund eller ett portföljbolag ser en möjlighet i ett nytt land kommer de att vända sig till dig för att få vägledning. De behöver agera snabbt så du måste kunna svaren. Gå med i vårt partnerprogram för att säkerställa att de kan ta vara på dessa möjligheter meddetsamma. Skapa mervärde för att vara ovärderlig.

Karriär

Hilfe. Ayuda. مساعدة. Hjälp önskas.

Vi omdefinierar hur företag gör affärer – och det går snabbare än vad många tror. Gå med i vårt ”dream team” och hjälp oss förändra hur världen arbetar.

Ansök

Berätta var du vill växa.

Om du är redo att växa som företag eller har frågor om ett specifikt land, fyll i formuläret. En av våra experter kommer att kontakta dig inom kort.

Välkommen till vår webbplats som precis har översatts! En del av innehållet är fortfarande på engelska tills vi slutför alla uppdateringar.

OK

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink