Bouw uw wereldwijde team op afstand. Wereldwijd. Eenvoudig.

Nu kunt u binnen enkele uren uw wereldwijde personeelsbestand uitbreiden, zonder dat u nevenvestigingen in nieuwe landen hoeft op te zetten. Huur teamleden in met ons AI-gestuurde Global Employment Platform™ (wereldwijde platform voor werkgelegenheid). Geen dochteronderneming, geen probleem.

Prijzen

Bekijk de tarieven voor onze verschillende aanbiedingen in uw eigen valuta! Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen over vergoedingen. Ontsluit nu de kracht van wereldwijde teams op afstand!

G-P Recruit

G-P Recruit stelt u in staat om snel nieuwe teamleden te identificeren en in te huren op belangrijke locaties wereldwijd met behulp van het door Globalization Partners ingestelde Global Employment Platform™.

Begin vandaag

G-P Contractor

Met G-P Contractor kunt u in elk land ZZP-ers inhuren, beheren en betalen via het al ingestelde Global Employment Platform™. Onze klanten hebben de mogelijkheid om in één enkel overzicht zowel voltijdwerknemers als ZZP-ers te beheren.

USD 49
per
Aannemer
*per maand
Ga aan de slag *er zijn extra kosten van toepassing

G-P werknemer

Maak gebruik van 's werelds toonaangevende Global Employment Platform™ dat het voor werkgevers snel en gemakkelijk maakt om wie dan ook, waar dan ook, aan te nemen, zonder de noodzaak van internationale filialen of dochterondernemingen.

Begin vandaag

Ga erheen.

Als u klaar bent om uw bedrijf uit te breiden of vragen hebt over een specifiek land, vul dan het formulier in en een van onze deskundigen zal spoedig contact met u opnemen.

Welkom op onze vers vertaalde website! Omdat we nog bezig zijn met bijwerken, kan sommige inhoud in het Engels worden weergegeven.

OK

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink