Bygg global kompetens på distans. I hela världen. På ett enkelt sätt.

Nu kan du få global arbetskraft på bara några timmar – utan att behöva öppna filialkontor i nya länder. Anlita teammedlemmar med hjälp av vår nya AI-drivna Global Employment Platform™ (global anställningsplattform). Inga dotterbolag, inga problem.

Prissättning

Kolla upp avgifterna för våra olika erbjudanden i din lokala valuta! Tveka inte att kontakta oss om avgiftsrelaterade frågor. Lås upp kraften i globala team på distans nu!

G-P Recruit

G-P Recruit gör det möjligt för dig att snabbt identifiera och anställa nya teammedlemmar på centrala platser globalt med Globalization Partners etablerade Global Employment Platform™ (global anställningsplattform).

Starta idag

G-P Contractor

Med G-P Contractor kan du anställa, hantera och betala entreprenörer i vilket land som helst på den redan etablerade Global Employment Platform™ (global anställningsplattform). Våra kunder kan hantera både heltidsanställda och entreprenörer på en och samma plats.

USD 49
per
Entreprenör
*per månad
Kom igång*ytterligare avgifter gäller

G-P Employee

Använd världens ledande Global Employment Platform™ (global anställningsplattform) som gör det snabbt och enkelt för arbetsgivare att anställa vem som helst, var som helst utan att behöva sätta upp filialkontor eller dotterbolag.

Starta idag

Ta dig dit.

Om du är redo att växa som företag eller har frågor om ett specifikt land, är det bara att fylla i formuläret så kommer en av våra experter att kontakta dig inom kort.

Välkommen till vår webbplats som precis har översatts! En del av innehållet är fortfarande på engelska tills vi slutför alla uppdateringar.

OK

Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink